13.02.2013 δημοσιεύτηκε από Mitolgi

        Η παρέα των φίλων και κατόχων ΜΙΝΙ της Βορείου Ελλάδος συναντήθηκε και συνυπάρχει εδώ και πολύ καιρό· από την παγκόσμια συνάντηση στο MISANO της Ιταλίας το 2005 ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες και αναπτύξαμε μια άκρως φιλική διάθεση και συμπεριφορά με κοινό γνώμονα την αγάπη μας για το ΜΙΝΙ Cooper. Η ένταξη νέων φίλων, στα χρόνια που ακολούθησαν μας έκανε μεγαλύτερους αριθμητικά χωρίς όμως να χάσουμε και την συνοχή μας, αφομοιώνοντας καινούργιους χαρακτήρες.

        Με αυτοσκοπό, το απρόσκοπτο ενδιαφέρον και την αγάπη για το ΜΙΝΙ, δημιουργήσαμε αδελφικές φιλίες με αντοχή στον χρόνο, βελτιώσαμε τις μηχανικές μας γνώσεις για το αυτοκίνητο και αναπτύξαμε εμπειρία στη διοργάνωση εκδρομών πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά.

        Η συμμετοχή σου στην παρέα μας είναι άκρως επιθυμητή. Ανεξαρτήτως του γεωγραφικού πλάτους και μήκους της έδρας σου, σε περιμένουμε να μας γνωρίσεις και να ενταχθείς κι εσύ στη μη κερδοσκοπική παρέα των φίλων και κατόχων ΜΙΝΙ της Βορείου Ελλάδος, συμμετέχοντας στο ταξίδι της διασκέδασης, της φιλίας και των εξορμήσεων… εκεί που η πυξίδα δείχνει πάντα τον Βορρά.

MININORTH.gr…………..THE NORTH SIDE OF MINI

 

 

 Newsletter :   
Μοιράσου το: