15.05.2013 δημοσιεύτηκε από MININORTH.gr

Γειά και χαρά σας, είμαι ο Στέφανος με ψευδόνυμο "alexiptwtistis"!!

Έχω ένα Mini Cooper S R53 έτους κατασκευής Ιανουάριος 2003, το οποίο το αγόρασα μεταχειρισμένο τον Ιούνιο του 2005  και  το έφερα εγώ ο ίδιος από το Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος κάτοχος του mini μου ήταν ο Jan Paul Gautie, ΜΙΝΙ με Pedigree δηλαδή!!!. Η ιστορία για το πως έφτασε στα χέρια μου......... είναι λίγο μεγάλη για να την αναφέρω σε λίγες λέξεις. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες έχω προσθέσει κάποιες στιλιστικές αλλαγές, ενώ το νούμερο που φέρω είναι το 31. Στην οροφή του δεσπόζει η σημαία των Νοτίων ενώ φέρει και όνομα του General Lee. Για τους παλιούς θα το θυμούνται εκτός από τη ιστορία αλλά και από την σειρά των Dukes of Hazzard. 

Πέραν των στιλιστικών αλλαγών που έκανα στο mini μου, έχω πραγματοποιήσει και κάποιες μηχανικές αναβαθμίσεις στην μηχανή, στο πρόγραμμα λειτουργίας του κινητήρα, καθώς επίσης και στα φρένα! Καλά είναι να πηγαίνει πιο γρήγορα, αλλά πρέπει να σταματάει κιόλας!!Γενικά στα 8 χρόνια που το έχω στα χέρια μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος και πραγματικά είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που με ταιριάζει. Στα 8 αυτά χρόνια ήταν και συνεργάτης μου, καθώς λόγω της δουλειάς μου το χρησιμοποιούσα καθημερινά ακόμα και σε ταξίδια.

   Μόνο ευχάριστες στιγμές έχω να θυμάμαι. Ίσως και κάποιες λιγότερο καλές, αλλά είναι εντελώς δικαιολογημένες, μιας και όταν κάνεις κάποια αναβάθμιση, λογικό είναι να σου κάτσουν και κάποιες δυσλειτουργίες. Σε λίγο καιρό θα φέρει και την νύφη στην εκκλησία!!!!Χαίρομαι που τα μοιράστηκα μαζί σας, και όταν με βλέπετε στο δρόμο μην ξεχνάτε να παίζεται τα φώτα σας, ή ρίξτε μου μια κόρνα!! Θα ανταποδώσω και εγώ!!

 

 

 Newsletter :   
Μοιράσου το: